Indeling

Het vakantiehuis Casa Lilli is een ruim huis voor 8 personen.

• benedenverdieping klikhier
Woonkamer (30 m²) met open haard, zithoek met tv, eettafel geschikt voor 8 personen, halfopen grote keuken met 4-pits kookplaat, vaatwasser, elektrische oven, magnetron, koelkast met diepvries, koffie apparaat en verder alle keuken benodigdheden die u zich maar kunt wensen. 
Verder zijn er 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met een 1-persoonsbed, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche, toilet en wasmachine.
In de hal is er nog een extra toiletruimte.
Deze mooie woning is omgeven door een grote tuin met 3 privé terrassen, waarvan 1 overdekt terras, voorzien van een tuintafel met eetkamerstoelen, ligbedjes en een bbq.

 

 

eerste verdieping van het huis biedt klikhier
Eettafel geschikt voor 6 personen, halfopen grote keuken met 4-pits kookplaat, vaatwasser, elektrische oven, magnetron, koelkast met diepvries, koffie apparaat en verder alle keuken benodigdheden die u zich maar kunt wensen.
Verder is er op deze verdieping 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, een ensuite badkamer met wastafel, douche, toilet en wasmachine.  Nog 1 slaapkamer met twee 1-persoons bedden.

Buiten heeft deze verdieping de beschikking over een schitterend terras (70m²) met pergola en panoramisch uitzicht. Er is een tuintafel met eetkamerstoelen voor 7 personen, buiten haard-bbq en 4 ligbedjes.